Un magazin online pregătit să văndă.

Iti oferim un magazin online ce se va putea afișa excelent de pe orice dispozitiv mobil
si cu toate modalitățile de livrare și de plată necesare.

Un magazin online modern.

Platformă de comerț electronic cu licență pe viață

Realizăm magazine online cu ajutorul celor mai apreciate platforme de comerț electronic 100% open source – alegerea platformei depinde de volumul de produse și de funcționalități necesare a fi integrate în noul site. Noi te vom îndruma spre o platformă adaptată exact nevoilor tale.

Magazin online optimizat pentru mobil

Cumpărăturile de pe mobil au depășit aproximativ 60% – este vital pentru ca magazinul tău online să aibă o experiență de navigare intuitivă pe dispozitivele mobile.

Integrare GDPR

Organizațiile care își desfășoară activitatea în Uniunea Europeană, trebuie să se asigure că sunt adaptați noului regulament (Regulamentul general privind protecția datelor) și îl respectă, sau riscă să fie penalizați. Noi îți vom asigura redactarea paginilor “Politica de confidențialitate”, “Politica cookie” și realizarea unui pop-up entru acordul la noile reglementări UE.

Optimizare SEO

Magazinul tău online o să fie pregătit să ajungă pe prima pagină în Google!

Creare magazin online

Număr nelimitat de produse

Pornind de la categorii, subcategorii si pana la produse, solutia noastra de ecommerce va permite un numar nelimitat de astfel de pagini. Totul fara a afecta viteza de incarcare.

Solutii de plata si livrare

Îți ușurăm munca prin automatizarea comenzilor

Magazin online responsive

Adaptabil de desktop, laptop, tabletă și mobil

Hosting de încredere

Magazin online pe un hosting cu 99,9% up time și securizat.

Întrebări frecvente

Cele mai comune întrebări

Îți vom recomanda un serviciu de găzduire adaptat cerințelor site-ului tău.

În medie, realizăm comenzile în maxim 2 săptămani dar timpul acesta se poate extinde în funcție de complexitatea site-ului dar și a cerințelor fiecărui client.

De-a lungul timpului am colaborat fara probleme cu firme din toate regiunile tării. Atata timp cat avem un canal prin care sa comunicăm (adresa de e-mail, whatsapp, telefon, etc.) vom putea să lucrăm împreună.

Ai nevoie de realizarea unui
magazin online?