Creare site de prezentare

Site-ul de prezentare al firmei tale va avea un design îmbietor la cele mai inalte de standarde web.

Aspect estetic placut

Un site de prezentare reprezintă primul contact cu potențialii clienți sau colaboratori. Din acest motiv este necesar ca afacerea ta să aibă un site cu design modern, aerisit și usor de navigat printre informații.

undraw_creativity_wqmm
undraw_authentication_fsn5

Securitate sporita a site-ului

Vei avea integrat un firewall pentru a ține la distanță orice eveniment neplacut. Viitorul tău site de prezentare trebuie să fie securizat si sigur.

Garantie 30 zile

Orice problemă legată de buna funcționare a site-ului va fi rezolvată fără nici un cost suplimentar timp de 30 zile.

undraw_Checklist_7dx2
undraw_web_devices_ad58 (1)

Optimizat pentru mobil

Site-ul tau se va incadra perfect pe orice dispozitiv (laptop, tableta, telefon mobil) folosind o aranjare in pagina si un design receptiv.

Viteza rapida de incarcare

Te vei bucura de un timp redus al timpului de așteptare pentru site-ului tău evitand astfel pierderea potențialilor clienți interesați de serviciile sau produsele tale.

undraw_fast_loading_0lbh (1)

Întrebări frecvente

Unde va fi găzduit site-ul meu?

Îți vom recomanda un serviciu de găzduire adaptat cerințelor site-ului tău.

Cat durează realizarea site-ului de prezentare?

În medie, realizăm comenzile în maxim 2 săptămani dar timpul acesta se poate extinde în funcție de complexitatea site-ului dar și a cerințelor fiecărui client.

Trebuie sa fiu din aceeași localitate cu voi?

De-a lungul timpului am colaborat fara probleme cu firme din toate regiunile tării. Atata timp cat avem un canal prin care sa comunicăm (adresa de e-mail, whatsapp, telefon, etc.) vom putea să lucrăm împreună.

Oferiti administrare și mentenanță pentru site?

Ne putem ocupa de mentenanța și administrarea site-ului pentru ca tu să poți să scapi de astfel de griji. Site-ul tău va fi în siguranță, iar tu te vei putea concentra pe activitățile tale. Pentru mai multe detalii, accesati secțiunea Administrare site.

Dorești o ofertă adaptată nevoilor tale?